Не грай з нами б льше в шахи
Зіграєм "партєйку" в шахи.
Одразу в атаку, Вова?
Бажаєш нагнати жаху?
[усміхнено] Марна справа.
Нам "дєтскій мат" не загроза.
За землю, за волю — слава!
А вам, супостатам, — сльози.
Невдалий дебют позаду.
Фіговий стратег ти, діду.
Дамо тобі невелику пораду:
Ніколи не лізь в Україну!
Гадаєш щось можна зробити?
Фантазії все це хворі.
Ще кілька ходів і розбитий
В повітрі, на суші та в морі.
Історія — ті же граблі,
Не грай з нами більше в шахи.
Тож "Русский военный корабль"
Піди прогуляйся нах*й!
А.В. Мinus
Свидетельство о публикации №122032904377