Забери мене нiзвiдки
Пісню можна послухати тут:
https://www.youtube.com/watch?v=llqiG9jWxow&ab
Забери мене нізвідки,
І в нікуди поверни...
Особистості відбитки
І уламки множини
Трохи маю і втрачаю,
Ледве чую і мовчу...
До життя себе привчаю
Та божуся на свічу,
Пелюстки вогню зриваю
І згасаю, мов свіча...
Але з попелу зростає
Фенікс прямо на очах...
І молюся, і хрещуся,
І питаю самоти:
Це мені навіщо, друже,
Коли спалені мости?
Та самотній час чатує
На майбутнє знов і знов,
Світ замислений рахує
Сподівання на любов.
І примножую прощання
І прощення, і життя.
Відбулося й загулося.
Але досі я то я.
Хай минуле, наче привид,
Серед дню розтане вмить.
Бо теперішнє є привід
Відкривати дивний світ.
Свидетельство о публикации №122032903122