молитва

Небо. Чорне, як земле, небо.
Горе. В чорному небі зорі.
Зорі. Страчені катом душі.
Чуєш. В небі палають душі.
Бачиш? Очі, закриті очі.
Вчора. Діти сміялись, вчора.
Жити. Скону немає сенсу.
Сонця - дайте вдостачу - сонця.
Дітям. Щастя - в людські оселі.
Діти - це вам не зорі в небі.
Люди! Небо закрийте, люди!
Дітям жити під небом синім. 
Сином - Божим - благаю нині.
Блазень хоче убити небо,
Прагне - вбити щасливі душі.
             ***
Небо. Черней чернозёма. Небо.
Горе. В небе так много горя.
Звезды. Убитые катом души.
Слышишь. В небе детские души.
Видишь? Очи, закрыты очи.
В прошлом. Дети смеялись в прошлом.
Словно, смерти не нужно смысла.
Солнца дайте при жизни детям.
Дети. Счастье под небом в доме.
Дети – это не звезды в небе.
Люди! Небо закройте, люди!
Детям жить под  прозрачным небом.
Люди. Прото большие дети.
Люди, Сыном, вас умоляю.
Небо. Люди, закройте небо.
Хватит. Детям не нужно горя.


Рецензии