Боже останови войну

Я від серця благаю Тебе,
Вседержителю Боже!
Зупини цю війну,
Та дітей захисти, 
Бо життя на землі,
Це Твое найдорожче,
В розкаянні благаю,
Нас грішних прости,
Дай нам Боже усім
Україну рідну спасти,
Ми не кликали вас
Ви прийшли до нас самі,
Хоч благали ми їх,
Не ідіть ворогами,
Зупиниться, якщо ви,
Брати нам росіяни!
Ми, і світ вас благали,
Не станьте ви нам ворогами   
Та вони сплюндрували,
Україну Святу- чоботами,
Що ж тоді дорогенькі,
Війна - так війна,
Гадаю, що нам українці,
Уже  не звикати,
Від напасті чужих
Україну спасати
Ворогів, та своїх, 
Прийме ласкою,
Матінка наша  земля,
Для народів усіх
Вона є навіки одна,
Та я все ж не залишу,
Молитвою Бога благати, 
Боже  Вічний Тобі,
Свое хворее серце схиляю,
Зупини цю негідну війну
Тебе Боже  благаю,
Захисти Вседержителю,
Всіх діток невинних,
Та прости відпусти,
Боже нам наші провини,

Автор Широков А. А. 28, 03,2022, г Киев Украина
 


Рецензии