Неоголошена вiйна

 Бомбосховище. Вигуки пострілів. Хвиля вибуху в серці та снах.
 Помирають військові... До осені... До весни, не доживши... Нема...
 Світ здригається. Вікна розтрощені. Стеля падає, небо в огні.
 Знов біда, знову смерті, артобстріли. Розривається сильна душа.

 Діти чують і бачать жахливіше. У метро люди вірять, в дива.
 Сльози сильні на скронях країни. Остогидла кривава війна.
 Прикордонники, хлопці на варті. Їм так тяжко. Вони у боях.
 Як напасти на нашу країну ця Росія підступна змогла?

 Ви вбиваєте важко, жахливо. Зупиніться, бо люди живі.
 Дуже лячно і вкрай дуже сумно. Не повинні ми знати війни.
 Схаменіться, що коїться з Вами? То диявол вселився у Вас.
 Дім... Вітрина... Душа... Та зап'ястя... Кров... Поранення... Знову "Швидка..."

 27. 02. 2022.


Рецензии