Про Укра ну

Ось так, ні разу Україна
Ще не падала й не буде
Не стане вона на коліна,
Бо має сина щедрого і добре люди

Вона плекала в нас надію
І ростила нас любить своє
Вона єдина наша та країна,
За котру серце віддамо крихке


Рецензии