Рer aspera ad astra
Пісню можна послухати тут:
https://www.youtube.com/watch?v=dHsvBQlrtIk
Рer aspera ad astra
23.03.2022.
Через терни до зірок з тобою
Ми злетімо на крилах любові
Подолаймо грози й буревії
Повернемо долю і надію.
Через терни пройдемо страхіття,
Не здамось в полони лихоліття.
Подолаймо біль та перепони,
Й спалахне зіркова світла доля.
Рer aspera ad astra - найяскравіше щастя,
Сакральна світу доля є справжні сила й воля.
Через терни до зірок полинем,
Піднімай свої розкуті крила,
Відкривай обійми свої світу,
До свободи треба долетіти.
Через всі жахи пройдемо гідно,
І на смутку знов розквітнуть квіти.
Ми злетімо на крилах любові
Через терни до зірок з тобою!
Свидетельство о публикации №122032503294