Нихто ниде вже мене не жде
безглуздий став мій життєвий маршрут:
пробігти в касці до смерті, або в спокої померти
це - все одно для мене.
Я тут та не тут,
безглуздий став мій життєвий маршрут:
в житті не маючи світла пройшов я світ без повітря,
все стало з часом одне.
Ніхто ніде вже мене не жде,
не пам'ятаю був вчора де,
я йду по худих скупих полях,
закритий димом прийдешній шлях.
Ніхто ніде вже мене не жде,
не пам'ятаю був вчора де,
я йду по худих скупих полях,
дим закриває прийдешній шлях.
Свидетельство о публикации №122032501783