Daniil bulochnikov - ru-en

Мы все сосуды памяти,
Репрессии коснулись душ,
Нас жертвы учат грамоте
Невинных мирных туш.
Нет места в сердце слабости,
Сберечь как слово, так и тушь,
Народ, несмотря на странности,
Наш национальный куш.


We are vessels of memory.
Our souls by repressions are touched,
We are all barely literate,
Our bodies are peaceful (too much).
There's no place for fragility
In our hearts and we carry our ink
Deep inside. Our richness is unity
And this strangeness - historical link.


Рецензии