Вiйна з РФ

Україно – моя Батьківщино,
Як ти виростила і коли
Патріотів, мов бджіл у вощині,
Що цим нелюдям відсіч далИ!?
Зупинили ординську навалу,
Не злякалися бомб і ракет
Так налили за комір їм сала,
Що сховався у бункері шкет.
Всім у світі стає зрозуміло,
Що іти в Україну не варто
Чорнозем наш прийме ваше тіло
Після вдалого залпу із арти.
Під містами-Героями ляжуть
Їх не сотні, а тисяч десятки.
Суми, Харків, Чернігів покажуть
Гори трупів удмуртів, бурятів…
Мужній, знищений вщент Маріуполь,
Миколаїв, Одеса, Херсон…
Розкладають рашистів на купи,
Похороний ввімкнувши шансон.
Заберіть ще живих з України,
З Приазов’я, з Донбасу і з Криму,
Не закінчаться в нас джавеліни,
Незалежність – це наша доктрина.


Рецензии