Римуй

Римуй мої слова,
Тримаєш на гачку
Непізнані мости,
Печаль легку, вогку.

Римуй свої думки,
Крізь безліч днів сумних,
Ти дотиком руки
Знов надихнеш усіх.

Римуй серцевий ритм
І долі океан,
І юності пюпітр,
Вікдритий всім вітрам.


Рецензии