Волошки

Волошки квітнуть біля хати,
Приходить літо у садок.
Коли нездужаєш кохати,
Читай мій вранішній рядок.

Волошки світлом ясно вкриті,
Твоє безсоння - глупа ніч.
І ми самі у цілім світі,
Серед питань та протиріч.

Волошки сині, ніби хвилі,
А літо - пасма золоті.
Любов - мов квіти у бадиллі
Та тиха радість у житті.


Рецензии