Ужэ достыгли колоскы
О далі, далі назавжди
Витають у душі моїй...
Там Батьківщиноньки меди,
Бо ж ненагляднії краї...
Уже достиглі колоски
Землі все кланяються там,
Журу мою землице скинь –
З тобою зустріч, що свята...
І хоч портрети на хрестах,
Вони у серці у моїм –
Ми всі в польоті до Христа,
Де всі зустрінемося,... й з Ним...
23.03.2022р.
Свидетельство о публикации №122032302132