Комендантський стан душi

 Прокидаюсь з тугою за домом.
 Відчуваю нестерпний цей біль.
 У душі стан воєнний та кома.
 Чи побачусь колись я із ним?
 
 Я хвилююсь за нього так сильно.
 В нього тиждень вже світла нема.
 Через обстріли березень пильний.
 Хай не влучить снаряд у дома.
 
 Зігріває від холоду кішка
 Та собака, що любить його.
 Це війна. Це історія інша.
 Кожен йде до спасіння свого.
 
 Обіймаю його та молюся,
 Щоб здоров'я було та житло.
 Я кохаю його... Не здаюся...
 Буде мир... Я побачу його...

 22. 03. 2022.


Рецензии