Спи, дитинко...

Спи, дитинко, доки тихо,
Бо прийшло на землю лихо,
Смерть гуляє за порогом,
Нас зібрала у дорогу.

Чужі двері, чужі люди,
І одна біда повсюди,
Спи, дитинко, мама рядом
Не літають поки "Гради".

Дай Боже, минеться лихо,
І в домівках буде тихо,
Спи, рідненька, я з тобою,
Вимолю щасливу долю.

Спи, дитинко, і не бійся,
Ангел твій розправив крильця,
Бо сильніша в світі бронь-
То є мамина любов.


Рецензии