наблюдение-746
чужинцям — відсіч. друзям — хліб.
ми вправні в ремеслі своєму —
ламати прикордонний лід.
і крига скресне. зникнуть чари.
паде Тиран. і Білий Світ
проб'ється крізь туман і хмари.
нехай нам не завадить R.I.P....
Свидетельство о публикации №122032107817