Вiчнiсть

Вічність у Вашому погляді бачу,
Всі перешкоди стираються вмить,
І неможливість фактичних побачень
В серці розбитім нестримно бринить.

Кажуть про Вас, що Ви - хаос та сила,
Темне минуле та сердце з пригод,
Що б я без Вас в цьому світі робила?
В розум впинається мрій електрод.

Кожну країну відвідати з Вами
Та повернутись до мирних часів,
Ваше життя, мов буремний екзамен,
Доля моя - мов політ між дахів.


Рецензии