Згадай

Згадай про сни свої,
Про радість та свободу,
Про неозорі дні,
Про сонце й чисті води.

І кожен промінець
Ласкавий та яскравий,
І в темряві сердець
Зростають ніжні трави.

І танцями птахів
Прикрасиш дивне небо,
І радісні пісні
Співають після тебе

Пульсації стихій...
Стань світлом і метою,
І серед сотен мрій
Залишишся собою.


Рецензии