Мин барлыкка купме соенгэн...
Шушы яшькэ кадэр киленгэн!
Инде куптэн кузлек киелгэн.
Кулмэкнен, ж,айлысы тегелгэн.
"Мин инде карт кеше", - диелгэн...
Лэкин башка яктан караганда,
Мохитем бэхеткэ киенгэн:
Мин барлыкка куплэр соенгэн,
Мин,а купме "рэхмэт" диелгэн!
19 март, 2022 ел
Свидетельство о публикации №122032102409