Чорни стрички у виночку...

Чорні стрічки у віночку в неньки-України,
Вона втратила сьогодні не  одного сина,
Вона вмилася сльозою, як  росою в полі,
Скажи, Боже, тої болі чи вже не доволі?

Поможи відбити, Боже, чорне зло зі сходу,
Та не втратити коріння і свойого роду,
Хай весна заквітне мирна,
Пташка прилітає,
І веселку у віночок дівчинка вплітає.


Рецензии