Науруз-Яна Ел

Язгы бэйрэм моселманнар да ул-Науруз,
Безнен очен эйтерсен лэ, чын-Яна ел.
Яна гасырны hэрчак каршы алдылар,
Безгэ ул табигать булэгедэй-Яна ел.

Язгы жиллэр узгэрешлэр кертэ,
Донья тиздэн эле янарыр.
Ана ияреп,тормыш,сою hэм игелек,
Чибэр яз кунелдэ бер жырлар.


Рецензии