Боже сохрани нас этой ночью

Боже вбережи усіх ціеї ночі
Кожного солдата України
Вбережи Тебе благаю Боже
Кожне немовлятко та дитину
Я благаю вбережи вагітну
Та старих і немічних людей
Боже збережи нам Україну
Від біди та всіх лихих людей
Боже збережи і красень Київ
Що миліший нам від дня у день
І не дай нам Боже в душі гніву
Щоб прощали ми  усіх людей
Ми дякуемо за Любов Твою
Що нас гріховних Ти прощаешь
За те що милосерддя маешь
До не слухняних та Твоїх дітей

Автор Широков А. А. 20,03,2022, м Київ Україна


Рецензии
Боже вбережи усіх ціеї ночі

Светлана Зоревая   20.03.2022 21:56     Заявить о нарушении