Юлi -40

Немов табун коней промчали
Роки, які прожила ти.
Сліди яскраві залишали
Кохання, радості, печалі,
Наснагу щоб не відцвісти.

Коханий, діти, вся родина,
Спасіння, Божа благодать
Без сумніву ти є щаслива,
Весела, радісна, вродлива
Незнаю що ще й побажать.

Із Днем Народження вітаю,
Хай рясно Бог благословить,
Хай діти Господа пізнають,
Їх гідні щиро покохають,
І голова хай не болить.


Рецензии