Сонце над л сом...

*   *   *


              Пресвятій Трійці
              з Пресвятою Богородицею
              в любові присвячується


                Слава Тобі
                за явлення нетлінної Краси!


Сонце над лісом
сонце за
          лісом і домом
Абрикосове стікає
                медово!
Слава Богу —
в кожному й світає
                невідоме


Дружба викликається
    не шепітом
                а слухом
Все заради і любові
                й Краси духу
і розверзнув би такі висоти
впав би у такі глибини
               що людину
               Яку любиш
          тільки й слухати б ...
плакати б
у ауру
Святої Богоматері
та лиш дивляться з Христом —
                з Красою духу!..


і любитися
тут в мені
зачинає — і ворУхтатись!
як ви не в Христа удома
      меркне все...
все ж — невідоме
     то вам світить в невідомім?

19.03.2022


Рецензии