Primavara

     08.03.2022 год.
      K A U N A S
     L I E T U V A
        (Mold)
Raza soarelui zglobie,
Ma mangie peste geam.
Florile de liliac ma imbie,
Cu zimbet de pe ram.
Primavara imi deschide,
Sufletul de iarna inzepezit,
Inima din pept imi stiga in glas:
-"Te-ai indragostit!"
  Da,sant indragostit,
  Ma curma adinc iubirea.
  In ritm neobosit,
  Doar numai pentru tine.
  Da,sant indragostit,
  De stelele din cer.
  De ele sant iubit...
  Vai!,ce amor mister.
Galactica in vis ma chiama,
Incet sa ma avint spre ea.
Un dor nebun de stele ma distrama,
Iar primavara dulce,
Ma tine linga ea.


Рецензии