Pregunta

 Naked
como se soy
 stand as I am
in front of You

 interferente
bien , digo to You

 Let signal muy
ojo , ears  ?

 Would fail
without You

Please contain my
days with pleasure-contento
ahora - berber
Берберов Ъ
в Сахаре -  ?


 - - - - - - -

 ~ пить ~
 Обожди .. .


Рецензии