Зупинiть вiйну!

Мені не потрібні розкішний будинок і гроші,
Аби було затишно вдома, і тиша, і спокій,
Аби моя мама була жива і здорова,
Аби в холодильнику було що кинути в рота,
А путіна з його війною до гроба.


Рецензии