Ода безсмертним полям
Руські голови зірвем на їхніх очах,
Навіжені ховайтесь, гибель вам тут,
На нашій землі знечистим ми бруд.
Готуймо коктейлів, закидаєм вогнем,
Їхні трупи живити будуть наш чорнозем,
Наше сонце в степах засліпить їм очі,
Мріяти будуть про смерть серед ночі.
Під прапором золотим блакитного неба,
Наша єдність в крові циркулює по венах,
Ми незламний народ! В свободу в руках,
Вчепились ми так, що здохнуть вони
На наших полях.
Свидетельство о публикации №122031607414