Два крила
Щоб я змогла і виростила собі крИла
Такі великі, сильні два крилА!
Я б Україну - неньку ними вкрила
Від болю і хвороби захистила
Від смерті і війни на цій землі
Я врятувати всіх змогла!
Якби була у мене така сила
Щоб словом лікувати я могла
Та рани людськії всім залічила
Усіх, що на війні загинули
Я б воскресила!
Щастя і радість в серцях людей зростила
І мир у світі зберегла!
Якби була у мене така сила
Щоб лід в серцях змогла і розтопила
І душі всіх зігріти так зуміла
Щоб замість льоду стала в них жива вода
Яка до ближнього
Любов їм оживила
І співчуття - як дар всім віддала.
Якби була у мене така сила
Щоб злість і ненавість людську
В добро перетворити я могла
Щоб заздрість чорну
Висвітлити я уміла
Всю чорноту з сердець джерельною водою змила,
Білилом мудрості розбавити могла.
Якби була у мене така сила
Я б матінку - природу зберегла ,
Любов до неї - є найвища сила!
Ліси всі знищені зростити знов зуміла
Людьми все згублене я б возродила
Моря і океани від сміття
Очистила б сама...
Якби була у мене така сила
Я б виростила собі два крила!
Наш світ від горя, болю і свавілля захистила
І ворогів один із одним примирила
А людям всім ніби вакцину
Любов до себе і до ближнього в серця привити я б змогла.
Свидетельство о публикации №122031606964