Письмена весни Весни
Письмена весни і Весни
Вічноюній Силі
творчій молодій —
Духу Святому
з любов’ю присвячується
І жовтими пурхаликами
в щасті
Бажання відмежовує —
весна!
Напевні ці весняні
письмена,
Напівні вже,
тремтливі
імена...
Закон є!
і уста що
— благодатні!
Закон. А в сяйві
благодаттю йде Весна!
Вона на крилах — так підноситься
Весна!
А серце як надію чує —
серцями Весну любить
і цілує
оскільки ця
Весна —
для всіх одна!!
15.03.2022
Свидетельство о публикации №122031506715