Да! У тебя глаза пепельно-голубые!..

Да! У тебя глаза пепельно-голубые!
Всматривался в надежде определить колор.
Да! В небе марта дымы-облака клубились,
Девичий взгляд твой в сердце выстрелил-уколол.
Шо це таке? Признанье. В любви, или — приязни?
Не лучшее время для сторис, лав стори, но – лови!
И дети – в бомбоубежище с куклой ЛОЛ, как на праздник!
И да: грохочут танки. Но воспоют соловьи!..

Так! У тебе очі попелясто-блакитні!
Вдивлявся, сподіваючись визначити колор.
Так!  У небі березня дими-хмари клубилися,
Дівочий погляд твій у серці вистрілив-уколов.
Що це таке?  Визнання.  В любові, або — приязні?
Не найкращий час для сторіс, лав сторі, але – лови!
І діти – у бомбосховищі з лялькою ЛОЛ, як на свято!
І так: гуркочуть танки.  Але співають солов'ї!..


Рецензии