Yalan D nya

Yalan D;nya

Kendilerine bir d;nya kurmu;lar,
Ba;kalar;na bu d;nyada yer yok!
Kendileri alt;n renkli kuma;larda,
Ba;kalar; ;amurlara batacak!

Bana siyaset deme, korkar;m ben siyasetten,
Bu y;zden de siyasetin okulunu okudum!
Bana siyaset deme, ben ne anlar;m beladan, dertten,
Ku;lardan, a;a;lardan ben gece g;nd;z ;ark;-;iirler kurdum!

Bu d;nyan;n d;zeni bu, kendileri i;in kurduklar; bir d;nya,
Sana-bana bu d;nyada azap ;ekmek, ac; ;ekmek, inlemek!
Ben senin derdinden anlar;m, sen dersin: "Bu bir isyan",
Sen, senin i;in a;layan;n sesine ister misin destek vermek?
14.03.2022
Aynur - ANNIE Moonlight


Рецензии