хай все те означа Що життя...

*   *   *


           Богородиці
           Цариці Небесній Марії
           і місту Її імені Маріуполю —
           присвячується


І хай все те і означає
Що і життя живить і процвітає



Висока й чиста
життєплинність
з Архистратига Михаїла
              це нам —
              це наш


і єсть котра
і їсть і їла
   з Інстаграм
фонвізінська ця протоплазма
незрілії личинки —
                зорове з каш


І хай все те ж
і означає
Що і життя живить і процвітає

13.03.2022,
з причастям
Міська рада повідомила, що у Маріуполі в результаті російських авіанальотів загинули   2187 містян.


Рецензии