***

За перший подих, перший крок,
за першу посмішку дитини,
за кожний в полі колосок,
за поклик в небі журавлиний,

за проголошення весни,
за спів гуцульської трембіти,
за біля хати ясени,
за все це випало нам жити;

за непокору ворогам,
за подвиг Крут, за біль-Батурин,
за гайдамаків, за прочан,
за слова незглибимий струмінь,

за силу наших молитов,
за дивину калини,
за рук матусиних шитво -
ми не залишим України!


Рецензии