Igor Borisevich. We re on the way to get back home

We’re on the way to get back home,
But it’s a long one.
A bomb frag swooshes over head
Another someone’s
And sniper’s bullet once again
Will find somebody,
And we will have to fight them back,
React…

For many years war goes on
But we have brothers.
Open your arms for the embrace
For us, you Russia.
It’s time for us to get back home
Let’s not get parted!
We trust in Russia all as one,
We go fullhearted!

We’re on the way to get back home!
We stood up for this very right!
It may be our final fight,
We’re on the way to get back home!

We want to be one family
As we once used to.
The snow-white angel lovingly
Will guard us all due,
The holy Russia’s helping hand
Will keep us going
And our country will take lead
Upon us calling.

We’re on the way to get back home!
We stood up for this very right!
It may be our final fight,
We’re on the way to get back home!

Оригинал исходного текста на странице Игоря Борисевича: http://stihi.ru/2021/03/21/1237

Песня на это стихотворение в фееричном исполнении Натальи Качуры и Маргариты Лисовиной:
https://www.youtube.com/watch?v=EhAG8k42H3M

Мы возвращаемся домой

Мы возвращаемся домой,
Но путь наш долог,
Опять над чьей-то головой
Свистит осколок
И пуля снайпера опять
Найдёт кого-то,
И нам придётся отвечать
Опять...

Уж столько лет идут бои
Но с нами братья,
Ты нам, Россия, распахни
Свои объятья.
Пора вернуться нам домой
Откройте двери,
Ведь мы же всей своей душой
В Россию верим.

Припев:
Мы возвращаемся домой!
Мы это право отстояли!
Последний принимая бой
Мы возвращаемся домой!

Хотим мы жить одной семьёй,
Как раньше было,
Чтоб Ангел прикрывал собой
Нас белокрылый
И чтобы встала за спиной
Вся Русь святая,
И повела нас за собой
Страна родная.

Припев:
Мы возвращаемся домой!
Мы это право отстояли!
Последний принимая бой
Мы возвращаемся домой!


Рецензии