У цю важку годину я з вами...






У цю важку годину я з вами, патріоти України!

Розпалася "єдина" та сім'я,
Важливим є, що ви самі єдині,
З надією у серці мрію я
Про якнайближчий  спокій в Україні,
Про незалежне радісне життя -
Минулому немає вороття!

           12.03.2022


Рецензии