Хрещение земли

Коли справжній Володимир прокинеться,то старий піде у вічність.
Нова та справжня  Русь  відродиться
Поверне вкрадене і на місце покладе.
Сорок днів протримається поранене серце Європи, а потім відродиться після інсульта ідола.Хмари чорні нависли і тридцять три чорних месника зі  свічками наново охрестяться, бо в одного вселиться дух праведності.
Всі білі і чорні  обєднаються у святій молитві, звернуться до всіх пророків і апостолів,щоб стерти диявольське обличчя з святої землі.І хоча ще не скоро, але вже 40 свічок догорять і вс і повернуться до рідної землі.


Рецензии