Наша дорога

Ми, українці, - хоробрі і горді !
Скажімо разом за що ми і проти.
Ми за сучасне і вільне суспільство,
Проти злодійства, брехні та насильства.
Ми за єдину щасливу країну -
Нашу давню й молоду Україну !
Ми переможемо ворога злого.
У світле майбутнє наша дорога.

В нашій державі кожній людині
Буде батьківської турботи порівну.
Нам не потрібна влада злодіїв !
В серцях гарячих - є мрія й надія !
Ми за багату й шановну країну,
Мати слов'янських країв - Україну !
Ми переможемо ворога злого.
У світле майбутнє наша дорога.

Ми всім бажаємо радості й свята,
Хочемо мирно, як всі, працювати,
Хочемо разом з Європою жити,
Хочемо, щоб посміхалися діти.
Ми за розумну і чесну країну -
Рівну серед всіх країн - Україну.
Ми переможемо ворога злого.
У світле майбутнє наша дорога.


Рецензии