О Зэмлэ матинко моя Дано
О, Земле матінко, моя Дано,
Там десь за вітами є заграва,
Ніч поспіша до нас...
Логіки сни, як й день ні, не мають –
Вздовж життя супроводжує майя...
Як на хмарок не знайдеш управу,
Сніг білий без прикрас...
11.03.2022р.
Свидетельство о публикации №122031103893