Снег
Снег на волю захацеў:
На людскія душы
Сыпле і цярушыць.
З верху ледзяной гары
Смех нясецца дзетвары.
Час гульні пачацца —
Наўздагон імчацца.
Вецер снежны пух нясе,
Рассцілае пакрысе,
Кажа: «Тут пакіну
Мяккую пярыну».
3.02.2021
#зима #снег #снегопад #детство #радость
Свидетельство о публикации №122031103436