Наша вiдповiдь чемберлену
Від Харькова - ла-ла--ла-лала для Членостaнского Пyйлa...
Від Одеси - величезне МерсіБо з кісточкой або з косточкой по курсу КораБля
Запорожжя виставляє на Дніпровських Порогах Їжака, якого, звісно, треба голою сракою вбивати!
Від Івано-Франківська: БАТЬКО НАШ - БАНДЕРА, УКРАЇНА - МАТИ!!!
А від Києва - Матінки Міст руcьких - тисячоголосне Слава Героям УКРАЇНИ, Воїнам Світла, Захисникам Людства!
Свидетельство о публикации №122031103176