в лесу прифронтовом

Мій небосхил, мій гай, мій дім
розстрілює фашист.
І вдень і вніч, вже безліч діб
снарядів дикий свист.

Стоїть зруйнований Ізюм.
і Суми нe лягли.
За подвиг Крут - наш вічний сум -
затиснім кулаки.

Стоять Oхтирка, Буча, Львів.
Стоять. Рука к руці.
Ми будем бити ворогів
по Київській Русі.

Жадібні руки у крові
у звіра москаля.
Ми не пробачимо тобі
зневічені життя.

Реве Дніпро, Дніпро тече.
Лютують москалі.
Хто в Україну йде з мечем -
залишиться в землі.

Ми не чураємось війни -
б'ємося за святе.
І переможної весни
калина розцвіте.


Рецензии