До Перемоги!

Ми ще багато не зробили
Кацапів мало порyбили...
Нехай пробачить Господь нас
І Путін - з отвором між глаз!

Рашист на землю нашу став
Куди не ступить, там пропав
Москаль лютує, скалить зуби
Вояк, своїх, лишає трупи!

Навіщо ви так підло вдерлись
На Неньку нашу зазіхнув...
Ми Українці в землю вперлись
Вона одна в нас, вам капут!

Казав пуйло, що ми убогі
Самі собі зламаєм ноги...
Лежить русня тут у дороги
А ми йдемо До Перемоги!

О. Захисник, 10.03.2022.


Рецензии