Авхимович Анастасии
(экспромт)
Жаночыя вочы, ¬--
........................бяздонны калодзеж,
Заглянеш, --
....................і вечнасцю студзіцца кроў.
Каханне, -- падамане!
...........Да краю прыходзіш,
Калі ў твае вочы
..........................глядзіцца Любоў!
Агонь. Агонь і я…
....................І вочы Твае ў ночы, --
Агонія!
.................Апяклі сэрца.
10.03.2017 г., Пятніца, Поўдзень, --11.50
Свидетельство о публикации №122031004075