Дывывся пэрэпэл на свит
Дивився перепел на світ –
Ще вчора був такий знайомий
І зверху люди, мов би гноми,
Все будували стільки літ
Свої хатинки і двори –
Дахи у різні кольори...
За ручки взявшись дітки йшли,
Один до одного, привіт!
Тепер вогонь і дим навкруг,
Дивуються Дніпро і Буг –
Дружили ж вік земля і плуг?
До Неба руки з поміж віт...
10.03.2022р.
Свидетельство о публикации №122031003147