про Домаху и Кальмиускую слободу

Зберімо силу всю і мужність всю до купи
збережемо у серці трепетно любов.
Стоїть, як скеля над Азовом Маріуполь.
стоїть і вистоїть за будь-яких умов.

Ми за майбутнє вип'ємо козацький кухоль,
нехай облога пробирає до кісток,
стоїть, як скеля над Азовом Маріуполь,
ворожі хвилі розбиваються в пісок.

Така свята вона, свята козацька доля,
і кров солона, як азовская вода,
життя пусте, якщо свобода у неволі,
коли невічить землю рідную орда.

Стоїть, як скеля над Азовом Маріуполь,
і свіжей вітер дме світанком у вікно,
І замість вибухів старий трамвай розкуто
покотить в гавань і на вулицю Франко.


Рецензии