SENS
Nic nie ma trwalego oprocz wiary mocnej i wielkiej jak skala.
Nic nie ma prostego oprocz nadziei na cudu spelnienia.
Nic nie ma pieknego oprocz przyrody istnienia.
Nic nie ma wiecznego oprocz zycia po smierci rozumu i ciala.
Dbac trzeba tylko o dusze niesmiertelna oprocz ktorej wiecej nic nie ma.
02.03.2022 ©Ilona Kazimierska
PS wszystkie fotografie oraz uwagi sa autorskie
Свидетельство о публикации №122030900018