Са к1ус кьван гьалал хъсан я 31

Таб авунихъ метлеб ава-
Хийирдин таб гунагь туш.
К1анивилихъ себеб ава-
Себебни я иштягь туш.

Ч1ехи яшдин гьуьрмет хвена,
Ктугнава гьахъ лугьун.
Низ герек я, туьгьмет хьана
Пака ам ахмакь лугьун.

Авайвилин гаф агъур я;
Дак1ан жеда лагьайди.
Итимдин мана абур я-
Итим я зав рахайди.

Ужуз къашдиз багьа къакъар
Хьайит1а лап гуьзел я.
Эгер ят1а бегьем уст1ар-
Ам виридан мецел я.

Къаш къакъарай акъатайт1а,
Усалвиляй пуч жеда.
Ам яргъариз акъатайт1а,
Хабар тушир гуж жеда.

Гьардаз вичин к1вал хъсан я-
Жув виридан агъа яз.
Са к1ус кьван гьалал хъсан я,
Лугьудачир лавгъа я.


Рецензии