Мiста палають, гинуть люди
Вода у річці стала кров'ю...
Хіба війні кінця не буде,
Хіба світ вкриється пітьмою?..
Та досить, люди, схаменіться,
Собі хіба ви вороги?..
Нехай дзвеніти скінчить криця,
Хоча й достатньо ще снаги,-
Згадайте всі, що ви ж бо люди,
Що не великий дім Земля,
Що стане так, Землі не буде,
Не усміхнеться немовля!
Не для війни життя нам дане,-
Для щастя, миру і любові...
Нехай садів цвіт не зів'яне,
Розквітне знов Земля в онові!
Свидетельство о публикации №122030805663