вопрос-178

у всіх містах, що сплять без колискових,
і мають білі сукні за вбрання,
де мирне небо і безпечний поверх,
все ще відводять очі від знання....

того, чого ніколи не жадали
ті наші діти, в школи ідучі.
вони ще сплять? кривавої навали
не бачать... але Слово, не мовчи!


Рецензии